presentatie

Workshops

U kunt workshops aanvragen van kijkzo.

Op aanvraag komt er een docent van Kijk Zo naar uw school/organisatie toe. Hij geeft dan een praktijkles waarin een groep leraren en/of studenten uitgelegd krijgt hoe kijkwijzers gebruikt kunnen worden. Op een speelse en actieve manier leren de deelnemers te zien wat een kijkwijzer is, wat kinderen er van kunnen leren en hoe het de lessen bewegingsonderwijs verrijkt.

Een workshop is erg nuttig om te leren hoe u de kijkwijzers kunt gebruiken en om te zien wat de voordelen ervan zijn.

Wilt u een workshop aanvragen of wilt u meer weten, neem dan contact op met onze organisatie.

Studiedag basisonderwijs

Op 6 nostudiedag 6 november 2013vember 2013 waren we met een stand aanwezig op de studiedag bewegingsonderwijs van de KVLO in Zwolle. Op deze studiedag was bedoeld voor leraren lichamelijke opvoeding die in het basisonderwijs werken.

Hier ziet u een foto van onze stand.

 

 

 

 

 

Publicatie KVLO

op 30 november 2012 werd er een artikel over ons werk geplaatst in het blad ‘LO 10’ van de KVLO. Dit vakblad wordt in heel Nederland gelezen door gymleraren. Het artikel heet: ‘Kijkwijzers in het basisonderwijs, tips en ervaringen’. Hierin staat waarom kijkwijzers nuttig zijn, hoe wij onze kijkwijzers maken en waar je op moet letten als je zelf kijkwijzers wilt maken. Uiteraard staan er ook veel van onze plaatjes bij, die uitleggen wat er bedoeld wordt. We krijgen veel positieve reacties naar aanleiding van dit artikel.

 

Klik hier om het artikel ‘Kijkwijzers in het basisonderwijs’  te lezen

 

Studiedag basislessen bewegingsonderwijs

studiedag basislessen bewegingsonderwijs

 

25 januari 2012 waren we op de studiedag basislessen bewegingsonderwijs in Hilversum. Er was veel belangstelling van leerkrachten en andere aanwezigen. Hier ziet u een foto van de stand die we toen hadden.

 

 

 

 

 

De dag van de leraar

 

Op 5 oktober 2011 was de dag van de leraar. Toen kwamen meer dan
50 leraren en pabo studenten bij onze workshop om te kijken hoe onze kaarten in de praktijk werken.
Hier ziet u een aantal deelnemers die de pyramide van zes uitvoeren.